Hela famnen full med gos

BLUND MjukdjurVår yngste son är noga med sina gosedjur. Till samlingen hör den här nallen som morfar köpte på IKEA. Han har även en sliten hund, ett lamm och numera även en liten elefant. De här gosedjuren måsta finnas i sängen när han ska sova. Blir han trött och lite ledsen på dagen ska hela samlingen hållas i famnen. Det är inte lätt att vara tre år och hålla ordning på så mycket mjukisdjur. Något som märks på natten när han kommer med hela famnen full. Det händer allt som oftast att vi får hämta en elefant som ramlat bort på vägen.
Men jag ska inte säga något. Som barn hade jag bitvis så mycket dockor och nallar i sängen att jag knappt fick rum själv!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Var glad att det är nallar !! Min Theo har bilar i sängen istället för gosedjur. Inte alls skönt o vakna med BlixtenMcQueen i ryggen =)

2008-09-24 @ 12:09:07
URL: http://lisenj.blogg.se/
Postat av: Bea

Jag var precis likadan, hade säkert runt 35 stycken nallar & djur i sängen. Var även tvungen att krama alla god natt innan jag kunde somna. Slutade dock med den ritualen vid 11 års ålder, det blev för jobbigt till slut.







Syns imorgon (:





2008-09-24 @ 20:13:02
URL: http://eriiksson87.blogg.se/
Postat av: Jannike

Vad gosigt - det är samma med min Mimmi - det känns som det är miljoner gosedjur i sängen, stora som små - men jag var nog oxå lite så när jag var liten!!



Kram!!

2008-09-25 @ 08:58:42
URL: http://pyret07.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag tycker det är lite gulligt, faktiskt... :-)

2008-09-25 @ 16:22:44
URL: http://matmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0