Utryckning....

Brandflyget flög nyss över vårt hus igen och strax därefter ryckte brandkåren ut. Hoppas det inte är en stor brand utan hellre ännu ett felaktigt automatlarm från en industri i grannsamhället.......

Får jag lov att bjuda upp till en regndans?

 Här är så torrt att brandflyget flyger med jämna mellanrum. Räddningsverket har en skala på hur torrt det är i markerna och vi ligger nästan i topp på den. När jag grävde ett blomland tidigare idag behövde inte grästuvorna skaks så hemskt mycket. Den torra jorden släppte nästan av sig själv. Ja ghar kollat prognosen för de närmsta dagarna och det är sol och nästan 30 grader varmt som gäller.
Är det någon som vet hur man dansar en regndans? Måste man ha någon sorts totempåle eller går det lika bra utan? 

Min gräs(?)matta

 Det här skulle kunna vara en närbild från min gräsmatta. Mossa, maskrosor och liiite gräs. Mossan bryr jag mig inte så mycket om, den är mjuk och håller sig grön även när det börjar bli torrt. Maskrosorna är lite mer irriterannde. De hukar varja gång vi kommer med gräsklipparen. Efter en stund så sträcker de på sig igen med en stolt hållning. Men det ska mycket till innan jag tar fram ett maskrosjärn och sliter livet av mig.....  

The Bold And The BeautifulPå tv4+ går serien "Glamour" eller "The bold and the beautiful" som den heter i USA. Den är uppbyggd som de flesta såpor. Kärlek, hat, intriger och ond bråd död. Tänkte jag skulle försöka bena upp lite i alla fall.
Serien handlar först och främs om familjen Forrester. Pappa Eric och mamma Stephanie.
Thorne är son till dem och Ridge är son till Stephanie och Massimo Marone.
Brooke är en kvinna som i begynnelsen hade ett förhållande med Eric. Sen dess har hon varit gift med Ridge ett antal gånger, gått tillbaka till Eric, lämnat honom, skaffat barn med sin dotters man och även haft ihop det med Thorne.
Nu har hon precis lämnat Rick, son till Massimo Marone och gått tillbaka till Ridge IGEN...
Taylor var i många år gift med Ridge, när han inte strulade med Brooke. Hon har även varit död, men kommit tillbaka, ett vanligt förfarande i såpor. Hon har sedan hon återuppstått varit tillsammans med Thorne och har nu ett förhållande med Rick. 
Det föds naturligtvis barn också, och vem som är förälder till vem är inte helt lätt att hålla isär. Med tanke på alla konstiga relationer är det konstigt att det inte sitter lite udda typer och spelar banjo i korridorerna på Forrester Kreations....
Nåväl, nu har Brooke och Erics (?) son börjat få ihop det med Taylors och Ridges dotter, Phoebe. Brookes äldsta dotter, (samma dotter vars man fick barn med Brooke) har haft sex med Rick när han var gift med hennes mor.
Brooke längtar tillbaka till Rick och Taylor är förvirrad.
Och det säger jag, att hon är inte ensam om det!!!!Kitschig tävling!

Vill du vinna lite kitschiga skönhetsprodukter så kolla in tävlingen och pröva lyckan hos: www.mumari.se/2008/may/utkast-nu-ar.aspx
LYCKA TILL!


Årsdagen av den första bestigningen av Mount Everest

Den 29 maj 1953 bestegs Mount Everest för första gången. Det var sir Edmund Hillary och Tenzing Norgay som med stor möda och mycket besvär lyckades ta sig upp på det 8848 meter höga berget.
1921 deltog George Leigh Mallory i en expedition som finner vägen på nordsidan till North Col, 7000 meter över havet. Den leden blir sedan standardled på norsdsidan.
En journalist frågade 1923 Mallory varför han ville bestiga Mount Everest. Svaret har blivit historiskt: "För att berget är där."
För min del får det finnas där och vara ifred. För en kvinna som tycker det är besvärligt att tälta i den inte fullt så besvärliga svenska naturen är bergsbestigning totalt främmande...


Tänka längre än näsan räcker....

Har fått en kommentar på mitt förra inlägg om solkrämerna. En sur kommentar om att krämerna var farliga för miljön, men inte för mina barn. Därtill en fråga om jag kan läsa. Jag kan uppenbarligen skriva, alltså bör jag även kunna behärska skrivkonsten.
Krämerna är farliga för miljön och då anser jag dem olämpliga för mina barn. Jag vill att de ska växa upp med rent vatten. Och kan jag bidra genom att byta märke på min solkräm så ser jag inget konstigt med det. Det kallas att tänka lite långsiktigt. En konst som tydligen inte alla behärskar...


Gift i solkrämen

Läste på Aftonbladet att solskyddet jag använder till mina barn innehåller 4 giftiga ämnen. Tack för det Apoteket!! Som jag för övrigt trodde sålde produkter som inte skadade mina barn....
Vill du kolla listan är adressen: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2560315.ab


Från Skunk Anansie till Alice Babs....

Det finns människor som bara lyssnar på en sorts musik hela livet. Den inbitne hårdrockaren slukar Metallica och höjer volymen på radion om ett solo från Slash spelas. Dansbandsälskaren längtar tills nästa Lasse Stefans cd ska släppas och skulle aldrig tänka tanken att dansa loss till lite tecnorytmer.
Sen finns det den gruppen människor som älskar musik. Oavsett genre eller ålder. Den gruppen tillhör jag, vilket snabbt kan konstateras när min cd-hylla granskas.
Där finns punk från Sex Pistols och Stiff Little Fingers, jazz med Alice Babs. 80-tals synt med Depeche Mode, lite indie representerat av Portishead och hårdrock, rock country osv.
MEN, det finns ett undantag. Dansband, det lyssnar jag aldrig på. Den enda gången det är ok är om jag ska dansa till det de få gånger jag är på en tillställning med bugg på dansprogrammet.
Eftersom jag älskar musik älskar jag att sjunga. Jag sjunger nästan jämnt. Den som passerar utanför när jag duschar kan få höra lite skvalmusik. I bilen är det gärna väldigt högt, eller när jag diskar. Även när jag cyklar eller går nynnar jag lite tyst för mig själv. Den senaste förkylningen har varit lite plågsam då jag inte kunnat ta en ton. Men nu har jag testat att jazza loss med Alice Babs och konstaterat att jag återigen fått tillbaka sångförmågan!

Priset stiger.....

  Nu är "min" mugg med Lilla My uppe i 260:- på Tradera!! Kollade efter muggar på samlarmarknaden i helgen, men hittade inga. Men nu ska loppisarna i omgivningen dammsugas på fynd!

Just nu retar jag mig på......

 Natusans reklamfilm: "Tusentals MAMMOR väljer Natusan....."

I filmen finns det bara mammor och små barn. De har varit noga med att även få med färgade barn och mammor, men var tusan är PAPPORNA?!


Förbaskade skitskrivare!!!!!!


Jag blir galen!!! Har bytt färgpatron i skrivaren men den vill inte funka ändå! Antagligen måste jag köpa nya patroner till alla färgerna. ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!!!!

Kill BillPå svt1 går just nu en av mina absoluta favoritfilmer: Kill Bill .
En blodig men ändå helt otrolig film som jag kan se hur många gånger som helst. Den är så fantastiskt snyggt gjord, med vackra bilder, suverän musik och bra skådisar. Jag är en fan av de flesta Tarantino-filmerna. De har något speciellt som jag gillar, lite skruvade och oftast väldigt våldsamma. Men jag älskar dem!!

Åter från bionNu har vi varit på bio och tittat på "indiana Jones". Den var precis så bra som jag trodde. inte en lugn stund,
precis som det ska vara! Ok, den ÄR lite överdriven och man ska inte tänka logiskt och ifrågasätta för mycket.
Men för tusan, det är ju matiné-film!!

Jag hatar FLUGOR!!

Jag har i och för sig inte sett några svalor. Det beror inte på någon frånvaro av sommar utan att det helt enkelt inte finns några svalor här. Men jag hävdar ändå att sommaren har kommit. Med den underbara sommaren kommer de inte fullt lika underbara flugorna.
Flugor är enligt mig bland det äckligaste som finns. För ögonblicket kan jag bara komma på ett äckligare djur, och det är kommodovaranen med ruttna matrester i mungipan. Det är inte bara det att de är enarverande när man ska sova och de landar i ansiktet med sina kalla fötter. (Ja, de har kalla fötter, tänk på det nästa gång de äckliga krypen landar på er...) De är så obeskrivligt läbbiga med alla bakterier och annat obeskrivligt som deras ludna kroppar är täckta med.
Den här tiden är flugsmällan min käraste ägodel. Med blicken fylld av illvilja och äckel jagar jag flugor, och är ganska duktig på det också. Men då kommer problemet. Var göra av det krossade kräket? Har jag tur så sitter den kvar i flugsmällan och då bankar jag loss den i soppåsen. Men ibland så ligger eländet kvar på golvet... Då blir det att försiktigt försöka få tag på en vinge och lyfta den UTAN att röra den håriga kroppen. Eller så får det bli en bit hushållspapper mellan mina fingrar och den döda insekten.
Det är kanske detta som kan kallas fobi, eller?


Farväl till silikonet

Trenden har vänt. Den ena glamourmodellen, (en titel som jag för övrigt tycker är korkad, skulle andra modeller vara oglamorösa?) efter den andra tar ut sillisarna och färgar håret i en inte lika kritvit nyans. Har de kanske tröttnat på den ytliga stilen? Att stå med putande läppar och bröst och se likadana ut som otaliga andra modeller....
Vad de gör med sin kropp och sina bröst struntar jag i, men jag är lättad att trenden kanske har vänt. Det är sorgligt när 16-åringar längtar efter att få silikon i brösten...Elita, en i raden av modeller som plockar ut silikonet

Indiana Jones


Sen min tidiga tonår har jag älskat Indiana Jones-filmerna. Imorgon har vi tänkt se den senaste,
om nu inte barnens farmor blir sjuk. Vi håller både tummar och tår att hennes förkylning är av det milda laget!

Var är regnet??

Här är torrt i skog och mark och inte ett regnmoln i sikte. Enligt prognosen kan det komma in lite åskmoln till nästa helg, men just åskmoln är ena luriga rackare. Men är det torrt nu så lär det säkert regna utav bara tusan när semestrarna börjar.....Bonde söker fru....och man!


Nu börjar en ny säsong!! Jag kommer att sitta som klistrad i år igen!

Händer

Något att tänka på när man jobbar inom vården.......
Händer

Det finns mjuka händer som rör.

Det finns hårda händer som rycker och drar.

Dörren är stängd, vem kommer när jag ringer.

Hårda händer eller mjuka händer.

Det känns bra att få hjälp av mjuka händer.

Som inte stressar, utan det får ta lite tid.

Jag kan inte skynda mig, jag kan ingenting, när jag måste skynda mig.

När händerna som hjälper mig rycker och drar, då kan jag ingenting,

men,

om jag får lite hjälp av lugna mjuka händer, då kan jag mycket, om det får ta lite tid.

När man inte ser riktigt så bra, och inte hör riktigt så bra, då är händerna som hjälper mig mycket viktiga.

Jag har lärt mig att känna de olika händerna.

Kan undra vem som kommer när jag ringer?

De mjuka varma eller de hårda kalla händerna.

Maja Ivarsson


Pluggdags....

Barnen är på dagis och jag ska plugga. Dagens program innehåller Geriatrik och Hemsjukvård + ett grupparbete, så jag har fullt upp. Men inget pluggande om jag inte får kolla runt lite på mina favoritsidor!
Har jag bara fått surfa runt lite så är jag ganska flitig, så disiplinen är det inget fel på. Men en kaffepaus går det åt vid halv 11 tiden, annars kopplar hjärnan ur...


Grattis på ettårsdagen!Ett år med bloggen! Det är inte klokt vad tiden går fort när man har roligt!

Mumininvestering

Jag älskar mumintrollen och alla figurerna i Tove Janssons böcker. Läser man böckerna så märker man snart att de innehåller så mycket mer än bara en berättelse för barn. När jag läste barnlitteratur under min period på universitet gjorde jag ett arbete om "Pappan och havet". Jag förstod ganska snart att det var en bok om en familj i sönderfall,men också en bok om hur de hittar tillbaka till varandra. Så det är verkligen böcker för hela familjen!
För ett antal år sedan såg jag att Arabia i Finland gjorde porslin med mina älskade muminfigurer. Jag beslöt att köpa en massa tills jag såg priset. Över 100 kronor för en mugg begränsar snart handlandet.
Men skam den som ger sig. Jag kom ihåg att min syster genom sitt jobb har rabatt på en del butiker i Kosta. Däribland en presentbutik! Så nu langar syrran muggar för 80 kronor till mig och samlingen växer!
Något som också växer är värdet på muggarna! På tradera är likadana muggar till salu, priset ligger på 159:- upp till över 200:- för en del som inte tillverkas längre. Snacka om att jag är ännu mer rädd om mina dyrgripar!

                    

Diagnosen klar...

Nu har jag varit hos läkaren och fått diagnos fastställd. Det var ingen lunginflammation tack o lov, men förmoddligen förkylningsastma. Blev erbjuden Brikanyl,men ska se om det går utan. Men fortsätter det så här lite till så får jag nog andas in lite medicin...

TÄVLING!


Hos Heartsick kan du tävla om produkter från Body Shop. Gå in på http://heartsick.blogg.se  och läs hur.

Beordrad till läkare

Min förkylning vägrar ge sig. Jag hostar, är trött och allmänt eländig. Sambon har beodrat mig till läkare, så i morgon blir det att sätta sig på den öppna mottagningen. Passar bra eftersom vi inte börjar förrän klockan 12.
Jag gillar det här med öppen mottagning. Den öppnar klockan halv 10, då tar man en kölapp och sätter sig. Har barnen varit sjuka så brukar jag ringa innan och så brukar de få gå före. Vill man ha en tid så kan man ringa, eftermiddagarna är bara bokade tider.
Så istället för att sitta hemma och plugga får det bli läkarbesök och undersökning så jag får veta om det kanske blivit en lunginflammation av förkylningen. Diagnosen meddelas imorgon eftermiddag...


Ekomjölk åt alla!

Hörde på radion att försäljningen av ekologisk mjölk har ökat. Toppen! Haka på den positiva trenden och köp ekomjölk du också!


Vad behöver en kvinna göra för att få hem en brandman?

I en kommun i länet har plusjobbare haft "fixarjobb" hos äldre. De har bytt glödlampor, hjälpt till med gardiner osv. När nu plusjobben försvinner så försvinner även fixarna. Men kommunen har gillat deras arbeten, genom att hjälpa till så har antalet fallolycker minskat och det är ju bra för alla.Så istället för plusjobbarna ska nu istället brandmännnen hjälpa till med diverse småarbeten istället. när de inte är på utryckning naturligtvis...
Nu undrar jag.
Hur ska jag göra för att en brandman ska komma hem till mig och skruva lite glödlampor samtidigt som han  flexar lite med bicepsen? Det sägs ju att vi kvinnor alltid ljuger om vår ålder, det kanske vore något. Men istället för att dra av några år ska jag lägga till en 20-25, så får jag kanske ett besök av nedanstående godingar!
Årets nyaste pelargoner....

  Den här köpte jag på Granngården för ett tag sedan. Star Witch heter den.

Den här heter Wantirna och inköptes samma dag. Nu är inte mina exemplar så här fina. De är lite små och osäkra än så länge. Men jag vårdar dem ömt i mitt sovrumsfönster och hoppas att de växer till sig. Bilderna kommer från www.lillavillan.com som har massor med bilder på pelargoner. Där finns även möjlighet att söka på pelargoner från A-Ö. Vilket var tur, eftersom jag inte hade en aning om hur mina Granngårdspelargoner skulle bli!

Tandläkarfasa

Jag har varit hos tandläkaren idag, eller rättare sagt tandhygenisten. Sak samma, det är ett elände vilket som. Idag var det bortttagande av tandsten som gällde. Till råga på allt använde människan (tandhygenisten, alltså) den där vidriga blästringsvarianten! Ni vet, den där som sprutar ISKALLT vatten och låter som ett tortyrinstrument från "Maratonmannen". Visst går det fortare med den, men den är så fruktansvärt vidrig...det kryper av obehag bara jag hör ljudet. *ryser*
Naturligtvis blev det bedövning. Det är ett ställe i överkäken som börjar ila och isa i samma ögonblick jag sätter mig i tandläkarstolen. För att vara så rädd för allt som har med tandläkaren att göra så har jag inga som helst problem med att ta bedövning. Jag öppnar glatt munnen och de får sticka hur mycket de vill.
Har ni tänkt på hur stora sprutorna är? De ser ut som någon kvarleva från 1800-talet. Alla andra instrument har blivit små och smidiga, men de använder fortfarande stora metallsprutor!
Nåja, nu är det lugnt tills oktober då jag ska dit igen. En fördel med att ha tandläkarskräck är att jag är VÄLDIGT noga med att sköta mina tänder. Ju noggrannare jag är, desto mer sällan behöver jag gå dit.
Sen ska man kanske vara glad att besöken inte går till som på bilden nedanför.....


Fel gångart...

Har funderat på en sak.... Reklamen för diverse travtävlingar är oftast väldigt snygg och välgjord. Men en sak har slagit mig. Varför GALOPPERAR hästarna ofta i reklamen för TRAV?


Att falla eller inte....

Vår fyraåring har slängt stödhjulen och cyklar nu helt själv! Lite vingligt att stanna och starta, men det går. Och naturligtvis, det obligatoriska skrubbsåret blev det också. Är han lik sin mor så blir det fler, många fler. När det gäller att springa är han tyvärr lik mig och faller allt som oftast.
Det är något med vår kropp, helt plötsligt så bara svänger den till och faller. Särskilt när man är i skogen händer detta. Sambon blir inte så förvånad längra utan hjälper bara mig och sonen upp på fötterna igen....
Men av någon konstig anledning så har jag alltid klarat av att rida, även hästar som haft som mål att få av mig. Men det kanske kan bero på att MINA fötter inte är på marken utan hästens....


En invaderad kropp

 Dessa små gynnare och 5.000.000 av deras vänner har invaderat mig. De har raveparty i mina luftrör och lämnar en massa skräp som JAG måste hosta upp och ta hand om. I näsan hamnar de som blir utslängda från luftrörspartyt och det är många kan jag tala om! Hela näsan är full av däckade packade virusfyllon. Min kropp gör allt för att bli av med parasiterna, bland annat pendlar den mellan frossa och rinnande svettanfall.  Men nu är nog festen snart slut, jag har fräst ut åtminstone en halv miljon av dem vid det här laget...

Som att välja mellan pest och kolera...

Har ett dilemma... Jag är förkyld, har gräsligt ont i halsen och säkert ett kilo slem och äckligheter i luftrören. Nu till dilemmat.
Jag behöver hosta för att bli av med vidrigheterna i luftrören, men det onda i halsen gör att jag inte riktigt är så sugen på att just hosta. Så nu är frågan, ska jag strunta i mina luftrör och skona halsen eller ska jag rensa upp i rören och svimma av halsont?

Jag har försökt med en kompromiss, att bara småhosta lite. Men det gör ont då också och dessutom hjälper det inte ett skit....


Pingstfest

Sitter här mätt och belåten.  Har ätit grillat i goda vänners lag och njutit av försommarvärmen tills myggen jagade in oss. Vi grillade kyckling och entrecotte och till det hade vi potatissallad , hembakat bröd och sallad. Dessutom hade jag skurit upp melon, ananas, kivi, päron och lagt upp jordgubbar och druvor. En riktig pingstbuffé blev det!
Jag har skövlat mina rabarber och gjort en paj, årets första. Himmelskt gott!
Med värmen kom tyvärr också värken.... Mindre kul. Men nu ska jag till doktorn på tisdag så då får jag förhoppningsvis veta vad jag kan göra.
Fördelen med att bjuda hem vänner på mat är att det oftast blir mat över. Så imorgon blir det rester och vi slipper laga middag!

Suck och stön....

Yngste sonen har hostat halva natten. HAN har sovit, men inte jag.... När väl lilleman slutat hosta så vaknade äldste sonen och ville titta på film. HALV 5 PÅ MORGONEN!! Han somnade inte om så sambon steg upp trekvart tidigare än vanligt och satte på en film åt den morgonpigge ynglingen. Nåja, då kan sambon börja jobba lite tidigare och tjäna några kronor extra. Något positivt med att stiga upp i ottan...
Jag gonar in mig i täcket och har precis slumrat till när lillen skriker till i sömnen. Återigen är jag klarvaken och med en puls på 200...
Efter att ha lyckats somna till igen blir jag väckt av att yngste sonen kommer upp i sängen.... nu börjar jag ge upp! Men jag somnar om IGEN  och nu blir jag bara väckt två gånger till. En gång av äldste sonen och en gång av klockradion. Som jag stänger av.... alltså försover vi oss...
Men nu är barnen på dagis och jag ska göra färdigt några arbeten som ska in inom den närmaste framtiden. Min hjärna är på väg ut genom mina ögon känns det som, så med denna huvudvärken blir det en utmaning att vara kreativ!! Men en rejäl kopp kaffe och en god kaka kanske kan lindra lite...


image127

Tradera

Nu har jag också hamnat i budgivningsträsket! Just nu hoppas jag på nya (begagnade) arbetskläder och ett Bersåfat. Totalt livsfarligt!! Jag får behärska mig för att inte börja bjuda på en massa. Ser bara fynd och billigt överallt!! Håll tummarna för att jag vinner!

Svårchockad ung mor

Lyssnade på Barnaministeriet på radion innan. Det handlade bl.a. om generation Y, d.v.s. de som är födda på 80-talet. I samband med insaget intervjuade de en 28-årig kvinna.
Hon sa:"Tror inte mitt barn kan göra något jag blir chockad av, jag har gjort allt...."
Nä, visst!! Kom igen om 20 år och se hur det har gått då... Dels glömmer man och dels ändras samhället och då även barnen.

Dessa jäkla tuttar!

Jag var med familjen i Växjö idag för lite shopping i regnet. Äldste sonen blev ekiperad med tre par skor och två par byxor. Sen var det min tur, jag skulle införskaffa något omöjligt. Nämligen en BH! Jag hatar det!! Storleken 80DD finns knappt att hitta, om man inte söker i en specialbutik och är beredd att betala en förmögenhet.
Hittade en BH i rätt storlek till slut, men då var det en modell som ändå inte passade. Böjde jag mig fram ramlade tuttarna ut. Letar jag på de större storlekarna t.ex. Generous så börjar de på 85 och då är det lik förbaskat kört. Så det slutade som det brukar. Jag var sur och ilsk och utan BH. Men nu har jag beställt en katalog från www.missmary.se .  Camilla Thulin designar underkläder där och det är ju en kvinna med former så har jag tur så kanske jag snart har en BH som täcker hela brösten.
Annars får jag satsa på nedanstående variant.....

image126

Av längtan till dig

Det tog tid innan jag mötte den rätte. Jag var 34 år och hade avslutat ett förhållande som hade skickat mig tur och retur till Gotland. Jag hade beslutat mig för att leva som singel resten av mitt liv när jag mötte mannen i mitt liv. Den 15 februari 2002 hade vi vår första riktiga date. Ett år senare förlovade vi oss, och i maj samma år köpte vi hus. I mars 2004  kom son nummer ett och i november 2005 kom nummer två.
Så det gick undan när vi väl möttes! Åsa Jinder har skrivit "Av längtan till dig", som exakt beskriver hur vi väntade på att få mötas.....


I en evighet levde jag som om du inte fanns
I alla drömmar var du ändå nära
så underbart nära
Och jag trodde jag fann dig
men du var någon annanstans
Varenda gång jag funnit någon
så såg jag att drömmen inte var sann

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Och alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Det var enkelt och vackert
du sa att du väntat mig
Jag kunde ana att det fanns en himmel
på jorden jag såg den
Och du bad mig att leva
mitt liv alltid nära dig
Jag följde dina steg och allt jag någonsin
drömt om fanns där för mig

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Och alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Det finns ingen som lockat
mitt hjärta så underbart
Med all din ömhet får du sorg och smärta
att sakta försvinna
Alla skuggor,
allt mörker som förr var så uppenbart
Det skingras, och tillsammans ser vi ljuset,
som stiger med solens fart

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Och alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Och alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött 

RSS 2.0