Livets stora gåtor och en liten....

Här i vår värld finns det olika mysterier som kan uppta lite tanketid hos mig. T.ex. hur i hela världen byggde de Stonehenge och hur kan universum aldrig ta slut o.s.v.... En annan sak som jagf funderat på har kanske inte samma dignitet men har ändå tagit upp en hel del tanketid. Funderingarna kretsar till det där med brun-utan-sol. Hur kan en vit kräm göra mig brun? Någon som kan svara?

Kommentarer
Postat av: ejmis

Törs nog inte tänka på varför...

2008-07-16 @ 19:20:10
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja, sånt där kan man fundera på i oändlighet. Och det där med " brun utan sol ". För sedan när man tvättar bort krämen så är man ju inte brun längre. Och det är lika faschinerande som att en kräm kan ta bort mina rynkor! För det är ju samma sak här; när man tvättar bort krämen så finns ju rynkorna där iaf! :D



Det jag kan tycka är otroligt stort, det är när man en stjärnklar kväll blickar upp mot himlen, utan att ha en massa störande ljus runt omkring. Och veta att även vi är en del av det som finns där ute.



Ja, vi hade en underbar dag. Fast det känns i skinnet vill jag lova. Jag hör ju till dem som blir brunröda bara de vistas ute en timme i solen. Så den har tagit på bra i dag. Och att komma till havet och helst på en ö som vi var på i dag, är balsam för våra själar. Vi är ju inte vana vid sånt där, stadsbor som vi är.



//Kram, kram

2008-07-16 @ 21:20:31
URL: http://lilltrollet34.blogg.se/
Postat av: Anna

En sak till som är faschinerande är människokroppen!



Den är så fantastisk och unik, samtidigt som den är rätt äcklig.



Fantastisk med hur allting i den fungerar och slutar någon del att fungerar så blir det harveri i hela kroppen. Och sedan om man tar magdelen; hur allting rymms på den pyttebiten!!! Och dessutom så ska vi kvinnor bära på en ny människa på 3 kg som också ska få plats där!



Äcklig är människokroppen om man tänker på all tv reklam. Det görs Tv reklam om hemoröjder, fotsvamp, nagelsvamp, munsår och allt möjligt snusk.



//Kram

2008-07-16 @ 21:23:18
URL: http://lilltrollet34.blogg.se/
Postat av: Mia

Inte tänka så mycket på sånt där, men jag vet, om tanken fastnat där, så är det nästan omöjligt att släppa den! :-)

Lilltrollet är ju för härlig! Hon har många funderingar, hon...

2008-07-17 @ 09:16:04
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Mia

Visst ja! Dina pekare!!!! Tillsammans med min Feng shui blir det oslagbart! ;-))

2008-07-17 @ 22:04:16
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Bea

Haha, det där kan man grubbla på i oändlighet.









Det var en gammal beatles skiva, tydligen väldigt värdefull. Har även gjort lite små klipp på en del andra saker, har börjat att åka runt på loppis å leta efter saker som man kan tjäna en slant på. Fast gamla tv-spel är det som ger mest utav allt. Sålde ytterliggare ett gammalt nintendo för ett par tusenlappar.

2008-07-18 @ 14:16:37
URL: http://eriiksson87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0