Barnkalas idag


Idag har sonen varit på barnkalas. Det andra i hans 4,5 åriga liv och det första utan mamma eller pappa. Han var lite orolig först när jag förklarade kvällen innan att han skulle stanna kvar själv. "Men vem ska ta hand om mig då? undrade han. Jag förklarade att hans bästa kompis också skulle dit och att han kunde ta hand om honom. Då gick det bra, han skulle inte vara helt övergiven.
När vi kom fram var han lite blyg men nyfikenheten tog överhand. Och när jag förklarat att jag skulle hämta honom klockan 12, två timmar senare sprang han iväg med de andra barnen.
Det var en glad kille med godispåse jag hämtade senare. Han hade haft jättekul, men när hans såg att andra barn blev hämtade hade han blivit lite orolig. Han hade gått fram till födelsedagsbarnets mamma och sagt att: Min mammma har nog glömt mig....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt att han hade kul på kalaset! :-) I ärlighetens namn så har knappt jag heller sett BL, men jag håller med dig angående Lundin. Jag vet inte men jag klarar inte av människan. Trevlig söndag.

2008-08-31 @ 15:56:16
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hahaha, stackars liten =/

2008-08-31 @ 23:45:52
URL: http://lisenj.blogg.se/
Postat av: Mia

Nääää, vad söt han är... L

2008-09-02 @ 08:17:52
URL: http://matmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0