Ett första försök
Har för först gången gett mig in i bearnaisesåsens mystiska värld. Gick vilse ganska rejält! Alldeles för tunn och VÄLDIGT mycket smak av vinägern.
Men skam den som ger sig! Nästa gång så kokar jag vinägern lite längre och värmer smöret lite mer. Ska nog ta lite mer dragon också.
Men skam den som ger sig! Nästa gång så kokar jag vinägern lite längre och värmer smöret lite mer. Ska nog ta lite mer dragon också.
Kommentarer
Postat av: ejmis
Jag köper alltid färdig,kall bearnaissås den är jättegod.
Postat av: Lotta
Brukar köpa Keldas men tänkte testa att göra egen. Fick bli creme-fraiche med lite sweet chili och tomatpuré istället.
Postat av: Mia
Litet tips, bara så där...Ta hellre lite mindre vinäger. Om du kokar den mer så reducerar du den och smaken blir starkare. Bea är känslig för värme så låt smöret vara "svalt". Lycka till!
Trackback