Oanvänd tejpflerp

 ICAs grötris (inte det på bilden) har en återförslutningsbar förpackning. Det följer med en liten klisterflerp som man ska tejpa ihop förpackningen med. Om man ska lyckas få ihop den förpackningen behövs det betydligt mer än EN tejpflerp!
Förpackningen är i ett plastmaterial som går sönder av sig själv. Hur försiktigt jag än öppnar förpackningen så blir det alltid en liten reva. På en hundradels sekund delas förpackningen så att det rundkorniga riset sprids över hela diskbänken och halva köket. Helt plötsligt ser mitt kök ut som om ett bröllop har ägt rum framför diskbänken.
Nu skulle jag vilja veta hur i hela friden man öppnar dessa förpackningar OCH lyckas återförsluta dem.....helst med riset kvar I förpackningen.

Kommentarer
Postat av: Mia

Skit i förpackningen, töm över det i en burk!

Jag lyckas aldrig återförsluta kaffepåsarna med tejpen som är där, för när jag har tömt över en del av kaffet i en burk, så har jag fulla tejpen med kaffe!

2009-01-03 @ 19:46:00
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hahaha, de är helt hopplösa de där paketen !!

Kram på dig =)

2009-01-03 @ 23:04:15
URL: http://lisenj.blogg.se/
Postat av: Mia

-12...ja det räcker ju! L Då ligger ju snön kvar också, det är ju så kul för killarna, för jag gissar att dom gillar snö??? Det brukar vara så...mammor FÅR vara inomhus, man kan ju alltid skylla på matlagning eller nåt ;-)

2009-01-04 @ 10:02:13
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Lotta

Åh fy, då har du ju ännu tråkigare arbetstid än mig =( Men det är ju bara att kämpa på !

Ha en fin dag, kram på dig =)

2009-01-04 @ 10:29:55
URL: http://lisenj.blogg.se/
Postat av: Jannike

ja du Lotta, nog blir man lite stolt ibland, skulle ljuga annars.... ;-) Å det är så roligt att han börjat inom vården - har sagt i många år att han ska jobba med människor på ena eller andra sättet. Nu får vi se vad det hela utvecklar sig till;-)Trist med skitförpackningar - jag skulle bli galen om jag hade riskorn öve rhela köket... grrrrKramis!!

2009-01-04 @ 11:55:30
URL: http://pyret07.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0