Närproducerat i frysen

 Igår kokade jag en omgång äppelmos till. När jag satte in de avsvalnade burkarna i frysen slog det mig att min frys nästan bara består av närproducerat. Här finns sylt, äppelmos och saft som jag gjort själv. Det finns fortafarande vinbär och lingon som väntar på att bli gele och sylt.
Kantarellerna ligger i fryspåsar och rådjurskött och älgkött finns där också.
Billigt blir det också! Visserligen kostar sockret en del, men i längden blir det billigare än att köpa färdigt. Och framförallt vet jag vad det innehåller. Inga konstiga tillsatser i min sylt!

Kommentarer
Postat av: ann

Och Mycket godare också.

2008-09-23 @ 16:13:06
Postat av: Mia

Jaaaa, MYCKET godare är det! Och extra gott är det för att man vet att man gjort det själv! ;-)

2008-09-23 @ 16:49:33
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Mia

Jaaa, gör man inte så??? ;-))

Önskar jag hade kunnat göra det, haka loss eländet och lämna in, hämta i morron! L

2008-09-23 @ 19:42:38
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Jannike

Va gott det låter!!



kram!!

2008-09-23 @ 23:03:49
URL: http://pyret07.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hoppas lillkillen blir bra snart igen =)

Ha de gott !

2008-09-24 @ 08:21:46
URL: http://lisenj.blogg.se/
Postat av: Lotta

När barnen var små funkade Gekås att julhandla i. Nu har de större krav o det ska vara av särskilda märken. Men vinterkläder är ju perfekt att handla där, får ta o bli en sväng nästa månad !!

Fasen nu går det fort till jul.

Lycka till i skolan, jag beundrar de som orkar sitta vid skolbänken o samtidigt har en familj o ett hem att ta hand om =)

Kram på dig !!

2008-09-24 @ 10:45:25
URL: http://lisenj.blogg.se/
Postat av: Bea

Jag blir imponerad Lotta, hur hinner du med att koka sylt & mos & grejer?



2008-09-24 @ 12:48:09
URL: http://eriiksson87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0