En klämma på flykt

Jag har en toppentvättmaskin, en Miele som fanns i huset när vi köpte det. Den tvättar jättebra MEN det är en slang som envisas med att lossna hela tiden. Det är slangen som leder till tvättmedelsfacket som lossnar. Innan har sambon lyckets få dit den även om det är trångt och bökigt. Men nu har klämman ramlat bort och katastrofen är ett faktum. Eller egentligen inte direkt katastrof. Det går att tvätta, men en del vatten rinner bredvid och ut på golvet.
Naturligtvis händer detta när yngste sonen har kissat på en massa lakan och tvätthögarna är enorma.
Ett förtydligande angående kissandet. Han ställer sig inte och revirmärker eller något sådant. Utan det är små och stora olyckor som händer nattetid när små pojkar ska sluta med blöja. Så nu har inte bara yngste sonen madrasskydd från IKEA i sängen utan även hans föräldrar.
Men lakanen hamnar i tvättstugan bredvid den läckande maskinen.

Kommentarer
Postat av: Jannike

ja det är väl otroligt va beroende man ÄR av en fungerande tvättmaskin... När vi flyttade till lägenhet tyckte jag det var döjobbigt att gå utomhus till tvättstugan, med 6 personers tvätt, så vi köpte en på Blocket för 500 kr - den skramlar och studsar fram för att nån dämpare i trumman är trasig... Som tur är står badkaret i vägen så det tar stopp där... "he he!



Kram!

2008-10-18 @ 10:37:35
URL: http://pyret07.blogg.se/
Postat av: Lotta

Denna boken "handbok för den kräsne konsumenten" finns att beställas på: www.utbildningscenter.se 69:- + frakt !

Det är inte klokt vad mycket skit de tillsätter i maten =(

2008-10-18 @ 17:34:14
URL: http://lisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0