Fästingattack!


Mitt i städivern såg jag den. Eller rättare sagt, först trodde jag att det var en droppe torkat blod. När jag böjde mig för att torka bort det  insåg att det var en FÄSTING!!!
Panik utbröt och jag kände direkt alla symtom på fästingburna sjukdomar som finns plus några till.
När jag tagit några lugnande andetag så kom jag på att jag kanske skulle ta bort den. Jag som tagit bort mängder av fästingar från hästar och katter misslyckades! Det brukar aldrig vara några problem, fästingar ryker loss som ingenting när jag kommer med nyporna. Men nu blev lite av odjuret kvar, kanske satt jag för still. Djur som ska plockas på fästingar brukar inte alltid samarbeta. Händer det fler gånger ska jag röra kroppsdelen lite samtidigt som jag tar fästingen.
Vetskapen om att en fästings käkar sitter kvar på min vad är VÄLDIGT obehaglig så jag hoppas att den lossnar snart. Under tiden ska jag inte läsa för mycket om vad man kan råka ut för efter ett bett. Det räcker att hålla koll på stälet den bet mig.

Kommentarer
Postat av: Mia

Åååååååå...det är det vidrigaste djur jag vet!!! ryser

2008-08-07 @ 22:05:57
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Mia

Glömde...ja det är axeln som varit ur led som krånglar, den är nog lite sliten gissar jag...Men nu kör jag Ipren och Alvedon samtidigt och det verkar funka ganska bra!

2008-08-07 @ 22:09:28
URL: http://matmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0